Līdz 2024. gada 23. maijam LU lietotājiem tiek nodrošināta izmēģinājuma piekļuve izdevniecības Taylor & Francis Group medicīnas e-žurnālu datubāzei Taylor & Francis Medical Library.

Latvijas Universitātes lietotājiem ir piekļuve gan Taylor & Francis Humanities and Social Sciences Library, gan Taylor & Francis Science and Technology Library. Līdz 23.maijam mūsu lietotājiem būs iespēja piekļūt medicīnas e-žurnālu datubāzei Taylor & Francis Medical Library, kur ir pieejami vairāk nekā 170 medicīnas e-žurnāli, kas aptver 4 galvenās medicīnas jomas, kas būtu:

  • Sabiedrības un profesionālā medicīna;
  • Klīniskā psihiatrija un neirozinātne;
  • Vispārējā medicīna un zobārstniecība,
  • Farmācijas zinātne un toksikoloģija

Žurnāli tiek publicēti tādu vadošo biedrību vārdā, kā Sirds un asinsvadu pētījumu fonds (eng. Cardiovascular Research Foundation),Britu neiroloģisko ķirurgu biedrība (Society of British Neurological Surgeons), Starptautiskā augmentatīvās un alternatīvās komunikācijas biedrība (International Society of Augmentative and Alternative Communication), u.c.

Informāciju ir viegli meklēt Taylor & Francis platformā, kā arī ir iespējams precizēt meklēšanu, lai atrastu nepieciešamo informāciju. Pieejamā informācija ir jaunākais, augstas ietekmes saturs, un vairāk nekā 90% žurnālu šajā kolekcijā ir iekļauti pētniecības platformā Web of Science.

Taylor & Francis Medical Library materiāli ir pieejami Taylor & Francis platformā.

Aicinām Jūs izmantot izmēģinājuma piekļuvi e-resursam Taylor & Francis Medical Library

Aicinām Jūs izmantot pieejamo e-resursu! 

Jūsu viedokli par to aicinām izteikt šeit vai sūtot uz e-pastu info-bibl@lu.lv!

Dalīties