Latvijas Universitātes Bibliotēka rudens semestrī aicina apgūt brīvās izvēles (C daļa) studiju kursu “Ievads informācijpratībā” 2 kredītpunktu apmērā. Kursa mērķis ir radīt studentiem izpratni par informācijpratību un pilnveidot prasmes atrast, novērtēt un organizēt informāciju, īpašu uzsvaru liekot uz darbu ar akadēmiskiem informācijas avotiem.

Kursa “Ievads informācijpratībā” laikā studenti gan izzinās dažādus informācijas avotu veidus un to novērtēšanas un atlases paņēmienus, gan praktiski apgūs dažādu datubāzu, katalogu un rīku efektīvu izmantošanu, kā arī gūs ieskatu medijpratības un akadēmiskā godīguma jautājumos. Šīs zināšanas noderēs gan sekmīgam studiju darbam, gan arī turpmākajā dzīvē.

Kursam pieteikties ir aicināti Latvijas Universitātes bakalaura programmu studenti. Kurss tiek organizēts tiešsaistē, kas ļauj materiālus apgūt patstāvīgi un noskatīties nodarbību ierakstus sev ērtā laikā, netraucējot pārējam lekciju grafikam.

Pieteikšanās notiek reģistrācijas nedēļas laikā Latvijas Universitātes Informācijas sistēmā (LUIS). Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar kursa docētāju bibliotekāri Martu Liepu pa e-pastu Marta.Liepa@lu.lv. Sīkāka informācija.

Dalīties

Saistītais saturs

Studentiem jāreģistrējas un jāpārreģistrējas LU Bibliotēkā
31.08.2021.

Studentiem jāreģistrējas un jāpārreģistrējas LU Bibliotēkā