Latvijas Universitātes (turpmāk- LU) Bibliotēka pēc akadēmiskā personāla un studentu pieprasījuma ir nodrošinājusi piekļuvi izdevniecības John Wiley & Sons veidotajai e-žurnālu pilntekstu kolekcijai, kas pieejama Wiley Online Library platformā.

LU Bibliotēka pēc ilgstošiem LU akadēmiskā personāla un studentu pieprasījumiem atbilstoši LU rīkojumam ir nodrošinājusi piekļuvi e-žurnālu kolekcijai, kas pieejama Wiley Online Library platformā.

Abonētā kolekcija Wiley Online Library E-Journals Full Collection ietver vairāk nekā 8 miljonus pilntekstu rakstu no vairāk nekā 1600 recenzētiem daudznozaru e-žurnāliem, kas ir kvalitatīvs un pasaulē atzīts resurss studijām un pētniecībai. Tagad arī LU ir pievienojusies plašajam šī e-resursa lietotāju pulkam, tādējādi apliecinot savus stingros izcilības veicināšanas nodomus. 

Kolekcija Wiley Online Library E-Journals Full Collection pieejama visiem LU pārstāvjiem, pieslēdzoties ar LUIS lietotājvārdu un paroli.

Plašāku informāciju par abonēto e-resursu interesenti aicināti gūt šeit.

LU Bibliotēka aicina izmantot abonēto e-žurnālu kolekciju un izteikt viedokli par to šeit vai sūtot uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv.

Dalīties