2020. gadā Latvijas Universitātes akadēmiskajam un zinātniskajam personālam, kā arī studentiem ir pieejama datubāzu platforma Web of Science, jo Izglītības un zinātnes ministrija turpina nacionālās licences abonēšanu un nodrošina piekļuvi platformai Web of Science.

Web of science platformai ikviens LU pārstāvis var pieslēgties ne tikai no LU telpām, bet arī attālināti. Lai pieslēgtos attālināti, nepieciešams autorizēties ar savu LU lietotājvārdu un paroli.  Neskaidrību vai problēmu gadījumā lūgums sūtīt informāciju uz e- pasta adresi info-bibl@lu.lv.

Web of Science platformā pieejamas dažādas zinātniska satura datubāzes, tostarp Web of Science Core Collection. Web of Science Core Collection ietverta nozīmīgākā zinātniskā informācija par vairāk kā 12 000 žurnāliem dabaszinātnēs, sociālajās, humanitārajās zinātnēs un mākslā, piedāvājot rakstu bibliogrāfisko un citēšanas informāciju, kopsavilkumus un citu informāciju. Datubāze piedāvā plašas meklēšanas, atlases un rezultātu analīzes iespējas.

Konsultācijas e-resursa izmantošanā var saņemt, sazinoties ar LU Bibliotēkas konsultantu.

Dalīties