No 2023. gada 17. aprīļa līdz 16. maijam LU lietotājiem ir nodrošināta izmēģinājuma piekļuve izdevniecības Elsevier e-grāmatu kolekcijai All-access eBook Collection datubāzē ScienceDirect.

All-access eBook Collection piedāvā piekļuvi vairāk nekā 43 000 e-grāmatām. Grāmatas aptver vairāk nekā 23 jomas, t.sk. bioloģiju, ķīmiju, ģenētiku, ekonomiku, veselības zinātni, sociālās zinātnes, u.c. Kolekcijā ir iekļautas mācību grāmatas, grāmatu sērijas, monogrāfijas un citu veidu grāmatas. All-access eBook Collection pieejamās grāmatas aptver laika posmu no 1896. gada līdz jaunākajiem grāmatu izdevumiem, t.s. grāmatām, kas tika izdotas 2023. gadā.

All-access eBook Collection e-grāmatas sniedz padziļinātu ieskatu par pētītajiem tematiem, tādēļ tās būs noderīgas gan pētniekiem, gan studentiem. Meklēšana ScienceDirect platformā padara atlasīšanu starp milzīgo pieejamo e-grāmatu klāstu pēc iespējas vieglāku un precīzāku.

E-grāmatas pieejamas datubāzē ScienceDirect.

Aicinām Jūs izmēģināt resursu un izteikt viedokli par to šeit vai sūtot uz e-pastu info-bibl@lu.lv! Atsauksmes būs noderīgas, lai novērtētu šī resursa nepieciešamību jūsu studijām un pētījumiem.

Dalīties

Saistītais saturs

Bibliotēkas jaunieguvumi martā
05.04.2023.

Bibliotēkas jaunieguvumi martā

LU Bibliotēka aicina izmantot izmēģinājuma piekļuvi tiešsaistes platformai Statista
31.03.2023.

LU Bibliotēka aicina izmantot izmēģinājuma piekļuvi tiešsaistes platformai Statista