Aicinām uz tikšanos ar Zani Zustu, lai dalītos iespaidos par rakstnieces jaunāko grāmatu “Aiz durvīm”, 26. novembrī plkst. 12.00 platformā MS Teams.

LU grāmatu kluba ietvaros ir aizvadītas vairākas tikšanās reizes, kurās nereti izskanējusi vēlme kādu jautājumu uzdot daiļdarba autoram. Šoreiz ieceri esam nolēmuši īstenot – tikšanās reizē piedalīsies grāmatas “Aiz durvīm” autore Zane Zusta. 

Zane Zusta ir pārliecinoši sevi pieteikusi kā rakstnieci gan ar bērnu grāmatām par pūcīti Ucipuci, gan ar grāmatu “Tarakāni manā galvā”, kas tapa sadarbībā ar psihoterapeiti Diānu Zandi.

Jaunākajā grāmatā “Aiz durvīm” viņa cenšas pavērt durvis uz cilvēka psihes noslēpumiem, vedot lasītāju domāšanas un rīcību labirintos. Tas ir emocionāls stāsts par divām sievietēm psihoterapeita kabinetā un par to, kas notiek, esot katrai savā durvju pusē. Daiļdarba kompozīcija veidota tā, lai lasītājs aizdomātos par patiesības divējādo dabu, savukārt, rotaļīgā sižeta līnija aizved pie nopietnām atziņām par atbildību, pārsteidzīgiem secinājumiem, mīlestību, pieķeršanos un laimi. 

Dalību pasākumā iespējams pieteikt e-pastā – lub.raina@lu.lv 

Dalīties