Sabiedriskā zinātne kļūst arvien populārāka, rosinot interesi un pārdomas par vairākiem jautājumiem – kā realizēt sabiedriskās zinātnes aktivitātes, kādas prasmes un resursi ir nepieciešami, vai mana organizācija ar to jau nodarbojas? Lai uzzinātu vairāk par sabiedriskās zinātnes iespējām, aicinām ikvienu sabiedriskās zinātnes interesentu reģistrēties tīmekļsemināriem, kuru laikā piecas LibOCS projektā iesaistītās Baltijas valstu universitātes dalīsies ar savu pieredzi BESPOC modeļa realizācijā.

Vieta: ZOOM platforma

Darba valoda: angļu

Ilgums: ~90 min (tīmekļsemināros atvēlēts laiks arī diskusijām, jautājumiem un atbildēm).

Runātāji: projekta LibOCS pārstāvji no Tartu Universitātes, Latvijas Universitātes, Vītauta Lielā universitātes, Kauņas Tehnoloģiju universitātes, Tallinas Tehnoloģiju universitātes un Tiberius Ignat no Immer Besser.

11. aprīlī 15.30 - reģistrēties

17. aprīlī 15.00 - reģistrēties

Tīmekļsemināru mērķis ir:

  • sniegt vērtīgas atziņas citām institūcijām, kas apsver īstenot līdzīgas sabiedriskās zinātnes iniciatīvas;
  • ilustrēt BESPOC jeb Broad Engagement in Science, Point of Contact modeļa ietekmi, kas nodrošina risinājumu centrāla sabiedrsiskās zinātnes atbalsta pakalpojumu;
  • iepazīstināt pieredzes bagātus sabiedriskās zinātnes praktiķus un Eiropas akadēmiskās bibliotēkas ar BESPOC modeļa realizācijas gaitu un iegūt ekspertu viedokļus un ieteikumus turpākai attīstībai arī pēc projekta īstenošanas.
 

Papildinformācija par īstenoto projektu pieejama projekta vietnē.

Projekts tiek realizēts ar Eiropas Savienības “Erasmus+” stratēģiskās partnerības programmas (LibOCS projekta Nr. 2021-1-EE01-KA220-HED-000031125) atbalstu.

Dalīties