Līdz 5. februārim pagarināta grāmatu ekspozīcija LU Bibliotēkas Dabaszinātņu bibliotēkā (Jelgavas iela 1), lai ikviens interesents varētu iepazīties ar LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes (FMOF) Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas dāvinājumu dabas un medicīnas zinātņu nozarēs.

Dabaszinātņu bibliotēkā  pieejamā ekspozīcijā ir izvietotas vairāk nekā 100 jaunas grāmatām, kuras LU studējošie un pasniedzēji var saņemt līdzi uz mājām.

Papildus tam ir izveidota arī virtuālā ekspozīcija, lai grāmatas varētu elektroniski rezervēt meklēšanas sistēmā PRIMO, kā arī ērti varētu izmantot grāmatu elektroniskās versijas.

Pateicoties LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļai, 2023. gadā LU Bibliotēkas grāmatu klāsts bagātināts ar nozīmīgiem zinātniskiem izdevumiem ne tikai redzes zinātnē, bet arī citās saskarnozarēs: fizikā, ķīmijā, veselības aprūpē un psiholoģijā. Grāmatas ir aktuālas gan optometrijas studiju programmās studējošajiem, gan medicīnas un citu zinātņu nozaru pārstāvjiem.

Informatīvs buklets ar virtuālo ekspozīciju

Dalīties