LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātei līdz 2023. gada 31. martam ir piedāvāta atkārtota izmēģinājuma piekļuve kompānijas GlobalData e-resursam GlobalData Explorer.

GlobalData Explorer piedāvā datus un informāciju par globālajām tendencēm un tēmām dažādos biznesa sektoros, kas ietekmē uzņēmumus un veicina inovācijas. Pieejama detalizēta informācija par dažādiem produktiem, uzņēmumiem un reklāmām, kuri ir atlasāmi pēc reģioniem, produkta veidiem, un citiem kritērijiem. Ir nodrošināta pieeja ne tikai statistikām, bet arī vairākiem ziņu rakstiem un makroekonomiskiem rādītājiem. Vienlaikus iespējams pieteikties GlobalData organizētiem tīmekļsemināriem, kā arī noskatīties dažādas pamācības un raidierakstus (podcasts). Pieejamā informācija par dažādiem uzņēmumiem no GlobalData Explorer uzņēmumu klāsta piedāvā galveno informāciju par šo uzņēmumu, ziņu rakstus, kur šis uzņēmums ir pieminēts, SWOT analīzes un citus datus. Vēl ir pieejama informācija par inovatīviem, jauniem produktiem, ko var atlasīt no dažādām jomām, reģioniem, izdošanas laikiem zem sadaļas “Product Launch Analitics”.

Informācija iekļauj detalizētas nozares prognozes un standartizētus vēsturisku laikrindu datus par vairāk nekā 22 nozarēm, 120 apakšnozarēm 50 valstīs, informāciju par vairāk kā 753 000 kompānijām un citus datus.

GlobalData Explorer piedāvā plašu  informācijas klāstu, kas ir īpaši noderīgs studentiem un pētniekiem, kuriem nepieciešama piekļuve ticamai informācijai dažādās tirgus jomās.

GlobalData Explorer var pieslēgties, ja ir piekļuve e-resursam MarketLine - pieslēdzoties Marketline, spiest uz “Access GlobalData Intelligence Centers” ekrāna augšējā labajā pusē, tad spiest uz “Explorer”.

Aicinām Jūs izmēģināt resursu un izteikt viedokli par to šeit vai sūtot uz e-pastu info-bibl@lu.lv! Atsauksmes būs noderīgas, lai novērtētu šī resursa nepieciešamību jūsu studijām un pētījumiem.

Dalīties