Studenti LU Bibliotēkā. © Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Komunikācijas departaments

LU Bibliotēka turpina aktualizēt pasaules akadēmiskajās izdevniecībās piedāvātās brīvpieejas e-grāmatas un e-žurnālus. Apkopojumu saraksti papildināti ar jauniem brīvpieejas e-resursiem.

Paplašinot pieejamo brīvpieejas resursu klāstu, LU Bibliotēka turpina apkopot pasaules akadēmiskajās izdevniecībās piedāvātos brīvpieejas e-resursus: e-grāmatas un e-žurnālus dažādās zinātņu nozarēs.

2022. gadā apkopotie brīvpieejas e-grāmatu un e-žurnālu saraksti ir grupēti četrās zinātņu jomās: dabaszinātnes, humanitārās un mākslas zinātnes, medicīnas un veselības zinātnes, sociālās zinātnes ar tajās ietilpstošajām nozarēm. Šogad kopumā ir aktualizēti jau 272 brīvpieejas resursi.

Minētie saraksti arī turpmāk tiks regulāri papildināti ar jauniem pasaules akadēmiskajās izdevniecībās aktualizētiem brīvpieejas resursiem.

Vienkopus visi apkopotie brīvpieejas e-grāmatu un e-žurnālu saraksti ir skatāmi:

Mans Portāls – Aktualitātes- sadaļā Bibliotēkas un sadaļā Studentiem un darbiniekiem ar nosaukumu: Brīvpieejas e-grāmatas un e-žurnāli Latvijas Universitātē.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar LU Bibliotēkas darbiniekiem, rakstot uz e-pastu: info-bibl@lu.lv vai zvanot uz tālruni +371 28623551, kā arī izmantojot Whatsapp +371 28623551.

Dalīties

Saistītais saturs

LU Akadēmiskajā centrā viesojas Tartu bibliotēku pārstāvji
23.05.2022.

LU Akadēmiskajā centrā viesojas Tartu bibliotēku pārstāvji

Bibliotekāre Ilze Alekšūne: Uz darbu nāku ar lielu prieku
19.05.2022.

Bibliotekāre Ilze Alekšūne: Uz darbu nāku ar lielu prieku

LU Bibliotēkā atver Jurim Zaķim veltītu grāmatu
18.05.2022.

LU Bibliotēkā atver Jurim Zaķim veltītu grāmatu