Plakāts ar informāciju par peikļuvi GlobalData Explorer datubāzei

Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka līdz 2022. gada 31. jūlijam LU telpās un attālināti nodrošina izmēģinājuma piekļuvi e-resursam GlobalData Explorer.

GlobalData Explorer piedāvā datus un informāciju par globālajām tendencēm un tēmām, kas veido nozares, ietekmē uzņēmumus un veicina inovācijas. Pieejama detalizēta informācija tostarp statistiskas par dažādiem produktiem, uzņēmumiem un reklāmām, kuri ir atlasāmi pēc reģioniem, produkta veidiem, un citiem kritērijiem. Tas ir īpaši noderīgs studentiem un pētniekiem, kuriem nepieciešama piekļuve ticamai informācijai dažādās un starpdisciplinārās jomās.

GlobalData Explorer ietver visus MarketLine datus un saturu, tāpēc nekas netiek nezaudēts, bet tikai tiek iegūts vairāk. GlobalData Explorer ietver arī ~700 000 uzņēmumu profilus, salīdzinājumā ar MarketLine, kas ietver 100 000, palielina sektora pārklājumu no 19 jomām līdz 22, ietver tematiskos ziņojumus, nozaru pārskatus un analītiķu vadītus tīmekļa seminārus/vebinārus. Pieejamā informācija par dažādiem uzņēmumiem no GlobalData Explorer uzņēmumu klāsta piedāvā galveno informāciju par šo uzņēmumu, ziņu rakstus, kur šis uzņēmums ir pieminēts, SWOT analīzes un citus datus. Vēl ir pieejama informācija par inovatīviem, nesen palaistiem produktiem, ko var atlasīt no dažādām jomām, reģioniem, izdošanas laikiem zem sadaļas “Product Launch Analitics”.

Informācija iekļauj detalizētas nozares prognozes un standartizētus vēsturisku laikrindu datus par 22 nozarēm, 120 apakšnozarēm 50 valstīs, vairāk kā 500 000 patērētāju aptauju analīzes katru gadu un citus datus.

Kopumā ir 17 datubāzes, dažas no pieejamā klāsta:

  • Social Media Analytics
  • Global Ads Database
  • Product Launch Analytics

GlobalData Explorer var pieslēgties, ja ir piekļuve e-resursam MarketLine, nospiežot MarketLine saites ekrāna augšējā labajā pusē uz “Access GlobalData Intelligence Centers” un tālāk uzspiežot uz “Explorer” vai caur tiešo saiti.

Aicinām Jūs izmēģināt resursu un izteikt viedokli par to šeit vai sūtot uz e-pastu info-bibl@lu.lv! Atsauksmes būs noderīgas, lai novērtētu šī resursa nepieciešamību jūsu studijām un pētījumiem.

Dalīties

Saistītais saturs

Resursu piegāde no Latvijas un ārvalstu bibliotēkām
25.04.2022.

Resursu piegāde no Latvijas un ārvalstu bibliotēkām

LU Bibliotēka piedāvā izmēģinājuma piekļuvi video kolekcijai Artfilms
19.04.2022.

LU Bibliotēka piedāvā izmēģinājuma piekļuvi video kolekcijai Artfilms

LU Bibliotēka nodrošina izmēģinājuma piekļuvi e-resursam Zemes zinātnēs
19.04.2022.

LU Bibliotēka nodrošina izmēģinājuma piekļuvi e-resursam Zemes zinātnēs