LU Bibliotēka 15. decembrī aicina visus LU Rezidentūras attīstības programmas pārstāvjus piedalīties tīmekļseminārā par abonētās datubāzes UpToDate izmantošanas iespējām un aktualitātēm.

LU Bibliotēka organizē tīmekļsemināru (vebināru) par datubāzi UpToDate, tajā pieejamo informācijas klāstu, meklēšanas iespējām un dažādām aktualitātēm. Tīmekļsemināra laikā būs iespēja uzdot jautājumus par datubāzi tās pārstāvjiem.

Datums: 15. decembris

Laiks: plkst. 17.00-18.30 (90 min)

Mērķauditorija: LU Rezidentūras attīstības programmas pārstāvji

Pieslēdzies tīmekļsemināram 15. decembrī ŠEIT

Pieslēgšanās ID: 869 9104 4167
Pieslēgšanās parole: 060836

Tīmekļsemināru vadīs: kompānijas Wolters Kluwer pārstāvniecības pilnvarotais dr.  Kristijonas Valius (Kristijonas Valius) un Lietuvas Veselības zinātņu universitātes Primārās aprūpes departamenta vadītājs, Lietuvas Ģimenes ārstu kolēģijas vadītājs profesors Leonas Valius (Leonas Valius).

Darba valoda - angļu.

 

UpToDate ir uz pierādījumiem balstīts elektronisks informācijas resurss medicīnā, kas ārstiem palīdz uzlabot pacientu aprūpes kvalitāti. Elektroniskais resurss aptver enciklopēdiskus un uzziņu ierakstus par plašu tematu loku 22 medicīnas apakšnozarēs, kas ietver arī grafikus, saites uz datubāzes Medline rakstu kopsavilkumiem, saites uz pilntekstiem, informāciju par medikamentiem, kā arī citus noderīgus materiālus.

Plašāku informāciju par datubāzi UpToDate meklē ŠEIT.

Dalīties