Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka līdz 2021. gada 17. jūnijam LU telpās un attālināti nodrošina izmēģinājuma piekļuvi ķīmijas nozares e-resursam ACS Guide to Scholarly Communication.

ACS Guide to Scholarly Communication – palīgs ikvienam zinātniekam, kurš kopumā vēlas uzlabot savas komunikācijas prasmes vai izprast zinātniskās izdevējdarbības pasauli no publicēšanas procesa līdz datu koplietošanai. Ietverot dažādus piemērus no visas pasaules, resurss piedāvā padomus zinātnisku darbu rakstīšanā, sava raksta veidošanā un grūti formulējamu jēdzienu atspoguļošanā.

Resursā, pilnībā atjaunināti un modernizēti, ietverti visi ACS Style Guide iepriekšējo izdevumu norādījumi, kā arī pievienotas jaunas nodaļas, kas aptver visu, sākot no melnrakstu sagatavošanas līdz datu koplietošanai. Regulāri tiek atjaunots un papildināts saturs, lai paplašinātu saziņas metodes un datu organizēšanu.

Izmēģinājuma piekļuve ACS Guide to Scholarly Communication nodrošināta līdz 2021. gada 17. jūnijam.

Iesakām izmantot meklētājprogrammu Primo, kas nodrošina vienlaicīgu meklēšanu visos LU Bibliotēkas informācijas resursos, ieskaitot izmēģinājuma piekļuves e-resursus.

LU Bibliotēka aicina izteikt savu viedokli par ACS Guide to Scholarly Communication, sūtot atsauksmes uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv vai rakstot šeit.

Dalīties