Oktobrī kompānija Elsevier piedāvā divus bezmaksas tiešsaistes seminārus par Elsevier veidoto datubāzi ClinicalKey.

Kompānija Elsevier organizē tiešsaistes semināru (vebināru) “Introduction to ClinicalKey: Medical and surgical contents - anywhere, anytime” par datubāzi ClinicalKey, tajā pieejamo materiālu klāstu un meklēšanas iespējām. Vebināra laikā būs iespēja uzdot jautājumus par datubāzes izmantošanas niansēm kompānijas pārstāvei.

Mērķauditorija:  LU Medicīnas fakultātes studenti un pasniedzēji.

Tiešsaistes semināru vadīs: kompānijas Elsevier pārstāve Kārena Čevaljēra (Karen Chevalier).

Sesiju ilgums – aptuveni 45 minūtes.  

Darba valoda – angļu.

Tiešsaistes semināri notiks:

8. oktobrī  plkst. 11.00 PIETEIKTIES

13. oktobrī plkst. 15.00 PIETEIKTIES

Pēc reģistrēšanās katrs dalībnieks norādītajā e-pastā saņems tiešsaistes semināra pieslēgšanās informāciju un pieslēgšanās paroli. Pēc tiešsaistes semināra reģistrētie dalībnieki e-pastā saņems prezentācijas video ierakstu.

Elsevier ir sagatavojis ceļvedi lietotāju ērtībām, lai novērstu pieslēgšanās neskaidrības.

ClinicalKey ir kompānijas Elsevier datubāze, kas radīta veselības aprūpes profesionāļiem un balstīta uz pārbaudītiem medicīnas datiem. Datubāzē iespējams sameklēt vairāk nekā 1000 kompānijas Elsevier medicīnas un ķirurģijas grāmatu un vairāk nekā 600 žurnālu pilntekstus, kas sniedz atbalstu klīniskajā praksē un medicīnas izglītībā.

Plašāku informāciju par datubāzi ClinicalKey meklē šeit: https://www.biblioteka.lu.lv/resursi/abonetie-e-resursi/clinicalkey/

Dalīties