Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru (KISC) piedāvā iepazīties ar datubāzes Future Science Group kolekciju Future Medicine Collection. Izmēģinājuma piekļuve datubāzes kolekcijai nodrošināta līdz 2019. gada 31. decembrim.

Future Science Group ir medicīnas nozares izdevniecība, kas atbalsta klīnisko praksi un zāļu pētījumus, uzlabojot saziņu starp ārstiem, pētniekiem un lēmumu pieņēmējiem, kā arī piedāvā inovatīvus risinājumus to informacionālajām vajadzībām.

Kolekcijā Future Medicine Collection piedāvāta piekļuve vairāk nekā 30 recenzētiem žurnāliem medicīnas zinātnes jomā, kā arī dažādām digitālām platformām.

Pieeja Future Science Group kolekcijai Future Medicine Collection ir spēkā līdz 2019. gada 31. decembrim.

Atgādinām izmantot meklētājprogrammu Primo, kas nodrošina vienlaicīgu meklēšanu visos LU Bibliotēkas informācijas resursos, ieskaitot izmēģinājuma piekļuves datubāzēs.

LU Bibliotēka  aicina izteikt savu viedokli par Future Science Group kolekciju Future Medicine Collection šeit  vai sūtot atsauksmes uz e-pasta adresi info-bibl@lu.lv.

Jūsu atsauksmes palīdzēs novērtēt e-resursa nepieciešamību LU studiju un pētniecības atbalstam.

Dalīties